Gestalt terapi

Om Gestaltterapi

Som langt de fleste andre psykoterapeutiske retninger, foregår psykoterapi hos mig i samtaler mellem klienten og mig.

Gestaltterapiens fokus er mødet mellem terapeuten og klienten. Ethvert terapeutisk møde med mig begynder med en undersøgelse af dine helt konkrete behov og eventuel målsætning.

Et grundlæggende princip i Gestaltterapi er, at vi mennesker har alle de nødvendige evner til at løse vores problemer og komme igennem vanskelige situationer. Men nogle gange sidder vi fast i problemerne eller nogle uhensigtsmæssige mønstre og har brug for hjælp til at finde vejen ud igen.

Min opgave som Gestaltterapeut er at hjælpe dig med at se mere tydeligt, hvad din situation er, finde ud af, hvordan du deltager i den og eksperimentere med at finde nye løsninger eller måder at møde vanskelighederne på.

Når jeg sammen med dig har defineret dit behov, finder jeg frem til den konkrete intervention, der i den givne situation skaber den bedste udviklingsproces for dig lige nu.

Ofte vil terapien have et dobbeltrettet fokus – dels at afhjælpe de akutte symptomer eller problemer og dels at arbejde mere i dybden med de bagvedliggende årsager. Tilgangen er fleksibel og tilpasses altid individuelt til netop din situation.

Et forløb kan have en varighed fra få samtaler til et længerevarende forløb, alt efter dine temaer og ønsker.

Det første møde

Ved det allerførste møde undersøger vi sammen, om terapien er noget for dig og om jeg er den rigtige terapeut for dig. Jeg vil spørge dig om din baggrund: uddannelse, vigtige begivenheder i dit liv, familie, helbred, osv.

Hvis vi bliver enige om, at jeg er terapeuten for dig, aftaler vi hvordan vi fortsætter og laver en ny aftale om at mødes.

Vi kan mødes hver uge, hver anden uge, eller hver tredje uge, afhængig af hvad dit behov er.

  • Jeg tilbyder tider mellem kl. 9 og 18, mandag, tirsdag, fredag.
  • Vi mødes 1 time ad gangen for individuel terapi, 1 ½ time for parterapi.
  • Betaling med kontant, MobilePay eller bankoverførsel 800 kr per time.
  • Afbud skal finde sted 24 timer før – Ellers vil der opkræves fuld betaling

Ring til mig mellem kl. 9 og 18 (+45 20 22 86 71), sende en SMS eller skrive en mail til kontakt@roseberrypsykoterapi.dk for at aftale en tid.