Om mig

Om Lynn Roseberry

Jeg har gennemført en 4-årig psykoterapeut uddannelse på Københavns Gestalt Institut.

Som en del af min uddannelse til psykoterapeut har jeg selv været igennem en del terapi som klient. Jeg har derigennem lært mig selv bedre at kende og fik øje på, hvordan jeg er i verden. Jeg har på min egen krop mærket, hvordan psykoterapi kan støtte en udviklingsproces, der strækker sig over længere tid, og resulterer i varige forandringer. Den vigtigste læring var, at meget af det der foregår i et udviklingsarbejde kan ikke læres ved at læse en bog, men skal opleves, for at det bliver “internaliseret” viden.

Jeg bliver ved med at udvikle mig som terapeut ved at gå til individuel terapi, supervision og deltager i en træningsgruppe med fokus på tilknytning. Jeg er også under uddannelse som Somatic Experience practitioner og følger et årslang online kursus om parterapi udbudt af the Couples Institute i USA.

Herudover har jeg efterhånden en pæn del livserfaring.

Jeg er født i 1959 og vokset op i USA. Jeg flyttede til Danmark i 1994, da jeg blev gift med en dansker, som jeg har to børn med og er stadig væk gift med.

Jeg er uddannede jurist og inden jeg flyttede til Danmark, arbejdede jeg som advokat. Fra 1994 indtil slutningen af 2016 var jeg ansat på Copenhagen Business School, først som Ph.D. studerende og senere lektor, institutleder, og til sidst Equal Opportunities Officer på Copenhagen Business School.

Jeg følger Dansk Psykoterapeutforeningens etisk regelsæt.
Jeg skiftede spor i 2016 eftersom jeg havde beskæftiget mig med at blive klogere på personlige udviklingsprocesser, coaching og terapi i flere år, særligt efter jeg blev institutleder på CBS’s Juridisk Institut.

Jeg tog flere kurser for at udvikle min måde at lede på og snart fik lyst til at arbejde mere direkte med personlig udvikling.

Ud over min psykoterapeutisk praksis driver jeg også en konsulentvirksomhed, der tilbyder rådgivning og hjælp til virksomheder og ledere, der gerne vil opnå mere diversitet og ligestilling.

Som Medlem af Dansk Psykoterapeutforeningen, følger jeg foreningens etiske regelsæt.

Lynn Roseberry